Over TwinSparc

TwinSparc b.v. werd in het jaar 2000 door twee personen opgericht. Te weten door de toenmalige eigenaar van de inspectie-organisatie Deltacon, André Wisselink en de software engineer Gerard Verhage. Het bedrijf had destijds als doelstelling de praktijk-kennis die bij de inspectie-organisatie was opgebouwd te vertalen naar een branche-onafhankelijke computerapplicatie, wil zeggen een standaard inzetbare inspectie-software.

Deze inspectie software werd in de loop der jaren ontwikkeld, in de praktijk ingezet en onder de naam AudiMAX op de Nederlandse markt gebracht. In 2008 werd het inspectiebedrijf verkocht, omdat men zich intensiever op de verdere ontwikkeling van software-producten door TwinSparc wilde richten. In het vervolg werd als logische nevenactiviteit de dienst TwinSparc-17020-consultants gestart. TwinSparc-17020-consultants geeft advies aan bedrijven en overheidsinstellingen die hun inspectie-werkzaamheden, al dan niet met gebruik van AudiMAX beter willen uitvoeren.

Op de sites http://www.audimax.info/ en http://www.17020-consultants.nl leest u meer over de inspectie-software AudiMAX en de aanvullende consultancy-dienstverlening.

Het kantoor van TwinSparc is gevestigd in de Hoeksche Waard (Zuid Holland) onder de rook van Rotterdam en ook de klanten in België kunnen snel worden bereikt.